An error has occurred

Mooie plekjes | Lathumsehoek.nl

Mooie plekjes

Mooie plekjes specialist Recreatief.nl BV is sinds enige maanden neergestreken op de Koestraat . Het bedrijf promoot meer dan 4000 leuke uitstapjes in Nederland en net over de grens.

Deze ondernemers met 100% liemers bloed hebben hart voor de liemers en promoten al meer dan 20 jaar onze regio en de rest van Nederland. Op de Lathumsehoek neergestreken met als doel hier een mooie periode mee te maken met het bedrijf en prive te genieten van de prachtige omgeving.

Enkele van de initiatieven zijn in de regio bijvoorbeeld De Achterhoek, Beleef de Veluwe, Ontdek Gelderland. We werken in heel nederland en net over de grens. Enkele andere voorbeelden van initiatieven van ons zijn Feest.nl, Vergaderen.nl, Congres.nl, Romantisch.nl, Strand.nl,Beauty.nl en nog heel veel meer leuke .NL ‘etjes.

We werken met een team van vrije tijds specialisten die uitstapjes aanvragen inventariseren en samen met onze partners omzetten in boekingen.

Op de Lathumsehoek zijn we op een prettige manier in contact gekomen met collega ondernemer joram en jessica en hebben samen het plan opgepakt buurtvereniging Lathumsehoek op te richten. Niet alleen voor de prettige zaken maar ook voor minder prettige zaken. Om er met elkaar voor elkaar te zijn dus !

img_2694

Wat een leuke plek de Lathumse Hoek. Dreamfields helemaal geweldig we hebben er zin in om met jullie samen een gezellig bestaan op te bouwen op de Lathumse Hoek !

 

 

Information

Find More