Pizza & zo

Al bijna uit de stijgers en klaar om 't gezelligste restaurant met de lekkerste pizza van Nederland te worden ! ( met het mooiste uitzicht )

Gaan Joran en Jessica ook weer toveren met de pizzaria.  Al meer dan 7 jaar ( ? )  is Joran bezig een nieuwe parel aan de horeca in de liemers toe te voegen. Hopelijk zijn binnenkort de laatste hobbels genomen en kunnen we allemaal in de Liemers eindelijk gaan genieten van onvoorstelbare lekkere pizza’s.  Moet wel zeggen dat we erg honger hebben onderhand ( met een knipoog ) en het wel eens tijd word voor een leuk feestje. ( Openingsfeest )  We verwachten heel gauw de 1ste beker voor de lekkerste pizza in Gelderland.

ijs-amp

Jessica en Joran met de prijs voor de mooiste ijsvitrine van Nederland ( en het lekkerste ijs 🙂 )

Articles

Find More  

Oprichting buurtvereniging

Onze buurtvereniging wil leuke activiteiten organiseren en ervoor zorgen dat we elkaar beter leren kennen zodat we er voor elkaar kunnen zijn als het nodig is. Een hoop gezelligheid en sfeer dus in de buurt . Ook om met elkaar een oogje in het zeil te houden en ervoor te zorgen dat we met zijn allen kunnen genieten van de Lathumsehoek. …

Continue reading